muzieklessen

 

INDIVIDUELE OF GROEPSLESSEN

  
 
STALMAN Music Services heeft een lespraktijk voor o.a. klarinet-, saxofoon-, blokfluit-, keyboard- en pianolessen. Door onze positieve instelling en de ruime ervaring met het lesgeven aan zowel beginnende als gevorderde, jonge én minder jonge leerlingen staan de lessen garant voor kwaliteit en speelplezier! 

Je kunt kiezen voor verschillende lesvormen. Meestal worden de lessen individueel gegeven maar ook groepslessen zijn in principe mogelijk. 

Belangrijke kenmerken van de lespraktijk zijn persoonlijke aandacht en begeleiding waarbij op een ontspannen manier de muzikale talenten van iedere leerling afzonderlijk ontwikkeld worden. 

 

 


Voor meer informatie over bijv. de lesvormen en tarieven kun je informatie aanvragen

via info@stalmanmusicservices.nl of contact opnemen met
 
STALMAN Music Services
Korenmolen 83
9422 MD Smilde
tel. 0592-414690

MUZIEKORIËNTATIE 

 

Sinds september 2008 biedt STALMAN Music Services voor leerlingen vanaf groep 4 een cursus muziekoriëntatie van 2 jaar waarbij de kinderen op een speelse manier hun muzikale talenten ontdekken. De cursus is bedoeld voor alle kinderen die na de zomervakantie in groep 4 starten en die wel eens willen kennismaken met muziek. De lessen, die uitsluitend gegeven worden door ervaren en gediplomeerde musici/muziekdocenten, bieden een zo breed mogelijk pakket van alles wat er speelt bij muziek in het algemeen en bij het zélf muziek maken. Spelenderwijs worden muzikale eigenschappen ontwikkeld en wordt het kind vertrouwd gemaakt met de muziekkennis. Zingen, bewegen, zelf spelen op de  blokfluit, het notenschrift, kennismaken met allerlei blaas-, strijk-, toets- en slagwerkinstrumenten, deze instrumenten zelf uitproberen, deelnemen aan een echte muziekuitvoering... uw kind gaat fluitend of zingend naar huis!

Een greep uit de reacties van eerdere cursisten:

 

  • ik sta steeds te trappelen om weer naar muziekles te mogen (Robin, 7 jaar)
  • ik vind het leuk om zoveel muziekinstrumenten te leren kennen en nu wil ik er zelf misschien ook wel eentje uitkiezen… (Heidi, 8 jaar)
  • de liedjes die we leren met de CD erbij zijn echt vet cool!! (René, 6 jaar)

 

De lessen worden gegeven op verschillende basisscholen in Smilde, Hoogersmilde en Assen.

De cursus is vergelijkbaar met AMV-lessen (algemene muzikale vorming).

 

Voor meer informatie: vraag de folder aan via info@stalmanmusicservices.nl .